Σαν «μπούμερανγκ» το «Ομόνοια ερχόμαστε»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Σαν «μπούμερανγκ» το «Ομόνοια ερχόμαστε»

Τι το ήθελε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, πλέον χρησιμοποιείται εναντίον του

Τι το ήθελαν από τον ΑΠΟΕΛ, πριν από τον αγώνα με την Ομόνοια, στο ΓΣΠ να δημοσιεύσουν ηχητικό του προέδρου της ομάδας, Χάρη Φωτίου, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικών δηλώσεων (στον Super Sport FM) από τον εκπρόσωπο Τύπου, Νεκτάριο Πετεβίνο.

Η ατάκα του διοικητικού ηγέτη των γαλαζοκιτρίνων πολύ γρήγορα γύρισε μπούμερανγκ, αφού οι πράσινοι από το 12’ έδειξαν να καθαρίζουν το παιχνίδι, όπως και έγινε εν τέλει.

Γι’ αυτό και το «Ομόνοια ερχόμαστε» μετατράπηκε σε πείραγμα προς τον ΑΠΟΕΛ, με την ατάκα να κάνει (και θα συνεχίσει να κάνει για αρκετό καιρό) περιπαικτικά τον γύρο του διαδικτύου.

---Διαβάστε εδώ για το σχετικό ηχητικό και την ατάκα του προέδρου του ΑΠΟΕΛ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.