Conference League: Έλληνες διαιτητές σε τρία παιχνίδια του 2ου προκριματικού
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Ορισμοί Ελλήνων διαιτητών σε τρεις αναμετρήσεις του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League.
Στον ορισμό Ελλήνων διαιτητών σε τρεις αναμετρήσεις του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League προχώρησε η UEFA.
Συγκεκριμένα, από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης στο Ζίρε-Χάιντουκ Σπλιτ. Βοηθοί του θα είναι οι Ανδρέας Φωτόπουλος και Κωνσταντίνος Στάικος, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου.
Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης θα σφυρίξει το Βλάζνια-Βίκινγκουρ και θα έχει για βοηθούς τους Βασίλη Νικολακάκη – Ρέινχαρντ Μπουξμπάουμ, με τέταρτο τον Φώτη Πολυχρόνη.
Τρίτος Έλληνας που ορίστηκε σε παιχνίδι είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα διευθύνει τον αγώνα Ντινάμο Μινσκ-Εγνάτια. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωστάρας και Λάζαρος Δημητριάδης, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης.
sportfm.gr