Συμφώνησε με Λιόν για Μαλίκ Φοφανά η Νότιγχαμ - Περιμένει το «ΟΚ» του παίκτη!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τα βρήκε σε όλα με τη Λιόν για την αγορά του 20χρονου εξτρέμ, Μαλίκ Φοφανά.
Σε μια εξαιρετική μεταγραφή βρίσκεται κοντά η Νότιγχαμ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Φόρεστ έφτασε σε συμφωνία με τη Λιόν και κάνει δικό της τον Μαλίκ Φοφανά.
Πρόκειται για 20χρονο εξτρέμ, ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ικανότητα να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός. Ο διεθνής με το Βέλγιο, και με ρίζες από το Κονγκό, πλάγιος μεσοεπιθετικός είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Γάνδης.
Απομένει το ΟΚ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δείχνει μικρή διάθεση να περιμένει ομάδες που αγωνίζονται στο Champions League όπως η Τσέλσι.
Η Λιόν τον απέκτησε τον Γενάρη του 2024 με 19,5 εκατ. ευρώ και πλέον μετά από ενάμιση έτος ο Φοφανά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.
Με την Ολιμπίκ αγωνίστηκε σε 62 αγώνες, πετυχαίνοντας 15 γκολ ενώ μοίρασε και 7 ασίστ.