Ούτε μήνα στη Λάτσιο και σκέφτεται την παραίτηση!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Σαν... κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» η είδηση στο ρεπορτάζ των «Αετών» της Ρώμης σχετικά με τις άσχημες σκέψεις του Μαουρίτσιο Σάρι, 25 ημέρες μετά την επιστροφή του!
Στις 2 Ιουνίου ο Μαουρίτσιο Σάρι επέστρεψε στη Λάτσιο μετά από 15 μήνες απουσίας, καθώς η πρώτη θητεία του διήρκησε από τις 9 Ιουνίου 2021 έως τις 12 Μαρτίου 2024.
Όμως, το σενάριο απαγόρευσης μεταγραφών στους «Λατσιάλι» έως τον Ιανουάριο του 2026, έχει θορυβήσει τον 66χρονο προπονητή που σκέφτεται την παραίτηση!
Αν συμβεί αυτό, πέραν του «σοκ» στις τάξεις των Ρωμαίων, θα είναι και... δεύτερο ρεκόρ, μιας και το πρώτο ανήκει στον Μαρσέλο Μπιέλσα που αποχώρησε το 2016 μετά από τρεις ημέρες λόγω διαφωνιών με τον Κλαούντιο Λοτίτο στην πολιτική των μεταγραφών.
sdna.gr