Αμφίβολος για τον τελικό του Κυπέλλου ο Τσαλχάνογλου

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Αμφίβολος για τον τελικό του Κυπέλλου ο Τσαλχάνογλου

Μοιρασμένες πιθανότητες ελέω μυϊκού προβλήματος

Έχασε το ματς με την Τορίνο, θ’ απουσιάσει και από τη… φιέστα πρωταθλήματος με την Πάρμα στο «Σαν Σίρο» και αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει ούτε αν θα είναι παρών στον τελικό του Coppa Italia απέναντι στη Λάτσιο, στις 13 Μαΐου.

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα στο αριστερό πόδι και ο Κίβου δεν είναι και τόσο αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να τον έχει μαζί του στο ματς του «Ολίμπικο» για το Κύπελλο Ιταλίας.

Αυτή τη στιγμή ο «Τσάλχα» είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι από το οποίο μπορεί η Ίντερ, μετά το περσινό «στραπάτσο» και την απώλεια κάθε τίτλου, να πάρει το double!

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.