Η ώρα της... τελειοποίησης
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Ο Απόλλωνας αναχώρησε το πρωί με προορισμό την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εκεί όπου ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει να δει να εφαρμόζεται σε μεγαλύτερο βαθμό η φιλοσοφία του. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιουλίου. Οι γαλάζιοι θα δώσουν και δύο φιλικούς αγώνες.
Ο πρώτος είναι την Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ τρεις μέρες αργότερα θα παίξει με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Ο Αυγουστή είναι αντιληπτό πως θα αντιμετωπίζει αυτά τα φιλικά ως σημαντικά τεστ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, με στόχο να διαπιστωθεί η αγωνιστική πρόοδος και η ετοιμότητα όλου του συνόλου.
Στα μεταγραφικά, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι διεργασίες για ενίσχυση του ρόστερ. Στο επίκεντρο βρίσκεται η περίπτωση του Μπρούνο Γκασπάρ, με τον 31χρονο δεξιό μπακ να βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με την Γκιμαράες για να γίνει παίκτης του Απόλλωνα το επόμενο χρονικό διάστημα.