Ψάχνουν αλλά δεν αγχώνονται στην Πάφο
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ
Δημοσιευτηκε:

Εδώ και ημέρες κυκλοφορεί η πιθανότητα ο Ίβιτσα Ίβουσιτς να αποχωρήσει από την Πάφο FC, προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Κροάτης τερματοφύλακας κλείνει στη Χάιντουκ Σπλιτ και στους πρωταθλητές θα ψάξουν για τον αντικαταστάτη του, με πορτιέρο που θα είναι πρώτος στην ιεραρχία.
Πάντως, δεν θεωρούμε ότι υπάρχει ιδιαίτερο άγχος για να κλείσει άμεσα το θέμα (όχι πώς δεν υπάρχει θέμα να γίνει), από τη στιγμή που υπάρχει η ευχέρεια να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ο Νεόφυτος Μιχαήλ. Ο Κύπριος τερματοφύλακας έπαιρνε συχνά φανέλα βασικού στην περσινή περίοδο και όχι κατ’ ανάγκη μόνο στις περιπτώσεις που είχε τραυματισμό ο Ίβουσιτς.
Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο τον χρησιμοποίησε σε συνολικά δέκα παιχνίδια, εννέα στην Κύπρο (οκτώ στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο) και ένα στην Ευρώπη (Conference League).
Στο μεταξύ, χθες η παφιακή ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 20χρονο μέσο Χρίστο Εύζωνα. «Ο Χρίστος είναι ο αρχηγός της ομάδας Κ19, ηγετική φυσιογνωμία και πρότυπο εντός κι εκτός γηπέδου. Την περασμένη σεζόν οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του νταμπλ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξαιρετική της πορεία. Η ανανέωση αυτή επιβεβαιώνει το όραμα του συλλόγου για ανάδειξη και στήριξη ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις δικές μας υποδομές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.