Ουσιαστική ενίσχυση για… επιστροφή
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Οι Χένινγκ Μπεργκ και Σίμος Ταραπουλούζης είναι σε συχνή επικοινωνία προκειμένου να εντοπίσουν τους καταλληλότερους ποδοσφαιριστές με σκοπό να ενισχύσουν ποιοτικά το ρόστερ της Ομόνοιας. Aμφότεροι γνωρίζουν ποιο είναι το μπάτζετ που προβλέπεται για τη μεταγραφική ενίσχυση και εννοείται ότι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και με τη διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου. Ο Νορβηγός προπονητής είναι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος από το υφιστάμενο ρόστερ και προσπάθειά του είναι οι νέοι ποδοσφαιριστές να κάνουν τη διαφορά και να καλύψουν τα όποια κενά εντόπισε κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε, ο ίδιος ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας είχε δηλώσει ότι οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα είναι πρώτης γραμμής.
Επιπλέον, μπορεί ο Μπεργκ να γνωρίζει τις ανάγκες του τριφυλλιού, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που προκύψουν προτάσεις για την απόκτηση ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίες θα ικανοποιούν τη διοίκηση. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξη των ιθυνόντων των πρασίνων είναι να προχωρήσουν σε ουσιαστική ενίσχυση ώστε η Ομόνοια να επανέλθει στις κατακτήσεις εγχώριων στόχων, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στη λήξασα αγωνιστική περίοδο.
Ταυτόχρονα το επόμενο διάστημα αναμένονται νεότερα όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση του τεχνικού τιμ. Ως γνωστόν, ο Μπεργκ ψάχνει για το δεξί του χέρι στον πάγκο. Επί του παρόντος φαβορί για τη θέση του βοηθού προπονητή είναι ο Έκτορ Γκονζάλες, ο οποίος την περσινή χρονιά εργαζόταν στη Νέα Σαλαμίνα. Παρότι ακόμη δεν υπάρχει επίσημη θέση, ο 47χρονος προπονητής από τη Βενεζουέλα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβει αυτόν τον ρόλο.