Το μυαλό στην Πούσκας με το βλέμμα στην… ΑΕΚ Αθηνών

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δημοσιευτηκε:

Το μυαλό στην Πούσκας με το βλέμμα στην… ΑΕΚ Αθηνών

Μεταγραφικά ο Άρης κερδίζει τις εντυπώσεις αφού ήδη ανακοίνωσε τον Ανδρόνικο Κακουλλή και έπεται το φιρμάν για τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους. Δύο παικτών με γνωστή ποιότητα και με αυτό τον τρόπο «εμβολιάζεται» με Κύπριους ποδοσφαιριστές.  Όμως έχει και ευρωπαϊκές… εξετάσεις την προσεχή Πέμπτη, υποδεχόμενος στο στάδιο «Άλφαμεγα» (19:00) την Πούσκας Ακαντέμια. Η ουγγρική ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί αδύναμος αντίπαλος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους πράσινους της Λεμεσού. Οι βάσεις επιβάλλεται να μπουν από τον πρώτο αγώνα ώστε να κοιτάξει να κάνει σκάουτινγκ και για τον επόμενο στον 3ο προκριματικό του Conference League.

Εκεί που ο πήχης ανεβαίνει, εφόσον επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά. Αν και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, η ΑΕΚ Αθηνών είναι το μεγάλο φαβορί των αναμετρήσεων απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει εντός (7/8) και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα μετά στην Αθήνα.

Και αν δεν χαλάσει κάτι την τελευταία στιγμή, αφού όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλα πήραν τον δρόμο τους, ενδέχεται οι Κακουλλής και Χαραλάμπους να είναι παρόντες και στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Δύσκολο ο Άρτζομ Ράτσκοφ να τους ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα, αλλά θα είναι δύο επιπλέον επιλογές στον πάγκο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.