Επίσημα στη Ναντ ο Ελ Αραμπί: «Χαρούμενος που επέστρεψα στη Ligue 1»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Επίσημα στη Ναντ ο Ελ Αραμπί: «Χαρούμενος που επέστρεψα στη Ligue 1»

Είναι επίσημο: Η Ναντ και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κατέληξαν σε συμφωνία και ο Μαροκινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο (Ιούνιος 2026), με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε (18/7) ο γαλλικός σύλλογος, με τον 38χρονο (γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1987 στην Καέν) πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να επιστρέφει στη Γαλλία μετά από 14 χρόνια ποδοσφαιρικής περιπλάνησης.

Να θυμίσουμε πως ο Ελ Αραμπί, παρόλο που είχε ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, προχώρησε σε μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του για τα δεδουλευμένα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Ligue 1, είναι μια πραγματική πρόκληση και το γεγονός ότι παίζω σε έναν θρυλικό σύλλογο όπως η Ναντ είναι ακόμα καλύτερο. Όλοι γνωρίζουν τη Ναντ και την απίστευτη ιστορία του . Από την πρώτη επαφή με τον προπονητή, τις πρώτες συζητήσεις, ήθελα να έρθω. Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, ειδικά χάρη στην εμπειρία μου», είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο Ελ Αραμπί, διεθνής με 46 συμμετοχές και 16 γκολ με το Μαρόκο.

Ο Ελ Αραμπί αγωνίστηκε 2008 – 2011 στην Καέν, 2011 – 2012 στην Αλ-Χιλάλ, 2012 – 2016 στη Γρανάδα, 2016 – 2019 στην Αλ-Ντουχάιλ , 2019 – 2024 στον Ολυμπιακό και 2024 – 2025 στον ΑΠΟΕΛ.

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.