Ήττα και στο δεύτερο φιλικό για την Ανόρθωση
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Βγάζει σιγά σιγά τα συμπεράσματά του ο Χόακιν Γκόμεθ.
Και στο δεύτερο της φιλικό η Ανόρθωση είδε τις προσπάθειές της να μην έχουν νικηφόρο αποτέλεσμα. Όπως και με τον Άρη (ήττα με 2-1), έτσι και απέναντι στη Λάρισα, η «Κυρία» ηττήθηκε με 2-0, σε αναμέτρηση που έγινε στη Πτολεμαΐδα που προετοιμάζονται οι δύο ομάδες.
Η Ανόρθωση μπορούσε να μπει σε θέση οδηγού αλλά το πέναλτι του Ραμίρες αποκρούστηκε από τον Μελίσσα και η «Κυρία» είδε τον Τούπτα με υπέροχο σουτ στην κίνηση στο 44΄ να γράφει το 1-0.
Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές έπαιξαν ρόλο με το συγκρότημα του Χόακιν Γκόμεθ να σημειώνει και δεύτερο γκολ στο 73' από τον Γκαράτε, μετά από ασίστ του Τούπτα, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα των Θεσσαλών έδειξε πολύ καλά στοιχεία (γκολ και ασίστ).
Ο Χοακίν Γκόμεθ παρέταξε την Ανόρθωση με τους: Ρόγκιτς (46΄ Παναγή), Τομπίας (64΄ Παρούτης), Φουρτάδο, Τάντι (64΄ Ευ. Χαραλάμπους), Θεοδώρου (64΄ Πέτρου), Κίκο (64΄ Κατελάρης), Αρτυματάς (64΄Μιχαλάς), Ραμίρεζ (64΄ Χαραλάμπους), Κις (80′ Παυλίδης), Αγκουστίν (64΄Ιωάννου), Βούκιτς (64΄ Ντα Σίλβα).